V médiích

 

Stanislav Šulc: "Od myšlenky k deskovce", přednáška ve Středočeské vědecké knihovně v Kladně
19. 2. 2020 | Rodák z Kladna na nápad vytvořit deskovou hru přišel na své každodenní pěší cestě do práce do Modřan přes Náplavku. Číst dále.
Přečtěte si také příspěvek Aleše Michla, účastníka přednášky a člena bankovní rady ČNB, na osobním Twitter účtu

Tvorba deskovek je opojný pocit, první miliardu tím ale asi nevyděláte, říká jejich tvůrce
novinky.cz, 16. 12. 2019 | Sedmatřicetiletý Stanislav Šulc vytváří se svým kamarádem Václavem Stárkem už několik let různé hry. Pokud si však myslíte, že jich lze stihnout a vydat třeba i několik do roka, jste podle něj na omylu. Rodák z Kladna, který se podílel i na tvorbě nové deskovky Trabantem napříč kontinenty, se rozhovořil o nejrůznějších aspektech tvorby nejen deskových, ale i jiných her. Číst dále.

Tip na dárek: Hry pro malé i velké a od českých tvůrců
deník, čtení na víkend, 15. 11. 2019 | Každý si vybere. Pro malé pohádka o loupežníkovi Divousovi, která se hraje venku v přírodě, pro starší hráče klasická deskovka odehrávající se na pražských náplavkách. To nabízí server Hrydoprirody.cz. Číst dále.

Trendy: Za pokladem loupežníka Divouse
časopis ABC, 30. 07. 2018 | Máte rádi při hrách takové to domácí lenošivé pohodlíčko? Tak na něj zapomeňte. S touhle originální českou hrou jdeme ven! Číst dále.

Výherci soutěžte o hru Za pokladem loupežníka Divouse
časopis ABC, 27. 08. 2018 | Podívejte se, kdo vyhrál venkovní hru Za pokladem loupežníka Divouse. Jména šťastných najdete v článku. Výhercům blahopřejeme! Číst dále.

Soutěžte o hru Za pokladem loupežníka Divouse
časopis ABC, 30. 07. 2018 | Soutěž časopisu ABC "Nakresli originálního loupežníka" probíhá v období od 30. 7. 2018 do 20. 8. 2018 v souladu s tématem a pravidly soutěže. Soutěžit mohou osoby mladší 18 let. Číst dále.

Zpestřete si léto novými hrami: Za pokladem loupežníka Divouse
deník plus, 21. 07. 2018 | Strávit pár hodin v přírodě, pobavit děti a třeba je i něčemu naučit. Co víc si mohou rodiče nebo vedoucí tábora přát! Číst dále.

Ovládněte náplavku
deník plus, 07. 12. 2017 | Provozovat bar či kavárnu na pražské náplavce by v současnosti chtěl téměř každý. Dovolit si to však může jen někdo. Číst dále.

Chybí vám v zimě Náplavka? Díky téhle hře se na ní můžete bavit každý den!
Cool magazin, 29. 11. 2017 | Na pražské Náplavce můžete být konečně i v zimě... Nejživější místo v Praze můžete od teď navštěvovat z pohodlí domova. Číst dále.

Hledejte bakterie a staňte se stánkařem na náplavce!
deník metro, 27. 11. 2017 | Tohle je nutnost pro každého hipstera! A milovníka pražských náplavek. Číst dále.

Zpět do obchodu